Antena 3 CNN Actualitate Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, a fost reţinut de Poliţie pe autostrada Soarelui

Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, a fost reţinut de Poliţie pe autostrada Soarelui

Elvis Pian, fratele liderului grupării interlope Duduianu, Emi Pian, asasinat în vara anului trecut, a fost reţinut de Poliţie, în această dimineaţă, pe autostrada Soarelui.

Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, a fost reţinut de Poliţie pe autostrada Soarelui
de Alin Tarnovschi    |    08 Iul 2021   •   08:35

Fratele lui Emi Pian era căutat de anchetatori pentru a fi audiat într-un dosar de şantaj şi furt.

Concret, Elvis Pian ar fi fost implicat în furtul unui autoturism, iar apoi l-ar fi contactat pe proprietar şi i-a promis că, în schimbul unor sume de bani, îi va convinge pe hoţi să îi înapoieze maşina.

"Astăzi, 08.07.2021, Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și mai multe mandate de aducere  pe raza municipiului București și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, șantaj și favorizarea făptuitorului.

În fapt, in luna mai, o persoană a sesizat dispariția autoturismului, parcat pe o stradă din sectorul 1.

Ulterior, persoana vătămată, ar fi fost contactată de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că în schimbul unor sume de bani, vor determina persoanele care au sustras autoturismul să îl înapoieze.

Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza județului Ialomița. În autoturismul acesteia au fost găsite și ridicate sume de bani în lei și euro, precum și o armă neletală, supusă autorizării, pentru care nu deține permis.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Audierile se desfășoară la sediul Serviciului Furturi Auto. 

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Elvis Pian Emi Pian
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Atac terorist în Rusia. Au fost uciși cel puțin 15 polițiști și un preot
x close