Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc a fost atacat cu ouă şi roşii în Galaţi (VIDEO)

Emil Boc a fost atacat cu ouă şi roşii în Galaţi (VIDEO)

Emil Boc a fost atacat cu ouă şi roşii în Galaţi (VIDEO)
03 Iul 2010   •   15:09

Trei persoane au aruncat cu ouă şi o roşie înspre Emil Boc, în momentul în care acesta a ieşit din sediul Prefecturii Galaţi, unde a avut loc şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, premierul nefiind însă atins, la ora transmiterii ştirii cei trei fiind reţinuţi de către jandarmi.

În momentul în care Emil Boc a ieşit din sediul Prefecturii Galaţi, doi bărbaţi şi o fată au aruncat cu două ouă şi o roşie înspre acesta, însă alimentele nu l-au atins pe premier, ci s-au spart pe asfalt, informează Mediafax.

Cei trei, dintre care doi ar fi lideri ai PNŢCD Galaţi, l-au aşteptat pe Boc să iasă din Prefectură, iar când acesta a apărut, i-au strigat: "Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Boc să ne asculte" şi au aruncat înspre el cu ouă şi o roşie.

Cele trei persoane au fost reţinute de către jandarmi, iar premierul Emil Boc s-a urcat în maşină şi a plecat spre localitatea gălăţeană Şendreni.

Premierul Emil Boc s-a aflat la Galaţi, unde a participat la şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, la care au fost prezenţi prefecţii judeţelor Galaţi, Tulcea şi Brăila şi unde s-a discutat planul de măsuri ce trebuie luate în cazul producerii unor inundaţii în zonele respective.

Din municipiul Galaţi, Emil Boc se deplasează în localitatea gălăţeană Şendreni, unde echipele de intervenţie au lucrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ridicarea unui al treilea dig de protecţie a localităţii, în prelungirea celui exerimental, montat vineri, fiind vorba despre trei - patru kilometri de dig pentru apărarea de inundaţii a o sută de case care sunt în pericol să fie inundate.

 

Foto: Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: rosii prefectura Galați Emil Boc oua
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close