Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc, atac la USR-PLUS: ”După ce s-au înființat ca partid anti-PSD, să votezi cot la cot cu PSD moțiunea e autodesființare”

Emil Boc, atac la USR-PLUS: ”După ce s-au înființat ca partid anti-PSD, să votezi cot la cot cu PSD moțiunea e autodesființare”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a oferit declarații în contextul scandalului pornit în coaliție despre programul național de investiții Anghel Saligny.

Emil Boc, atac la USR-PLUS: ”După ce s-au înființat ca partid anti-PSD, să votezi cot la cot cu PSD moțiunea e autodesființare”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    01 Sep 2021   •   18:57

USR-PLUS a anunțat că va boicota ședința de guvern convocată de Florin Cîțu în această seară, prin neprezentare. Totodată, potrivit unor surse Antena 3, USR-PLUS strânge deja semnături de la proprii parlamentari pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Emil Boc a declarat în această seară, pentru Digi 24, că USR-PLUS ”votează cot la cot cu PSD”:

„Acest proiect trebuie să meargă mai departe și să fie aprobat. Premierul și-a făcut datoria. În discuțiile cu liderii trebuie găsită și soluția politică și tehnică de adoptare. Prin calm și responsabilitate. Nu se poate lucra în regim de ultimatum! Nu putem face politica viitorului cu politica trecutului.

După ce s-au înființat ca partid anti-PSD, să votezi cot la cot cu PSD moțiunea e autodesființare.

Să verifice îndeplinirea condițiilor legale pentru adoptare, să modifice, să actualizeze... și după aceea să îl promoveze pentru România. Nu pentru PNL, nu pentru USR, nu pentru UDMR, ci pentru modernizarea țării. Ne plângem că românii pleacă din țară. Păi, când nu avem nici această infrastrutură minimală, cum să le cerem să stea acasă? Este o chestiune de bun-simț să modernizăm acest spațiu rural, atât de drag nouă în declarații politice, dar trebuie să ne fie drag și în fapte.”

AUR depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. George Simion: ”Este un pericol la adresa românilor”

Co-fondatorul partidului Alianața pentru Unirea Românilor a anunțat că formațiunea pe care o conduce va depunde moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

„Alianța pentru Unirea Românilor a decis depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. În primele zile ale sesiuniii parlamentare am inițiat aceste dialoguri cu parlamentari din toate partidele politice. Considerăm că Guvernul Cîțu trebuie să părăsească cât mai repede Palatul Victoria pentru că e un pericol la adresa românilor.”, a declarat George Simion astăzi.

×
Subiecte în articol: Emil Boc USR-PLUS
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close