Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc, despre Ponta şi USL: Practică guvernarea-claxon! Au venit şi au luat cireaşa de pe tort

Emil Boc, despre Ponta şi USL: Practică guvernarea-claxon! Au venit şi au luat cireaşa de pe tort

Emil Boc, despre Ponta şi USL: Practică guvernarea-claxon! Au venit şi au luat cireaşa de pe tort
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    08 Mai 2013   •   18:00

Emil Boc spune că Victor Ponta şi USL practică guvernarea-claxon: vorbesc mult şi tare, dar nu fac nimic.

"Guvernul Ponta nu a guvernat, ci doar a administrat ţara, a realizat o foarte bună propagandă prin claxon, s-a întreţinut prin conflicte şi a mărit taxe şi impozite", este de părere fostul premier.

Singurul lucru bun remarcat de Emil Boc este acela pentru care şi preşedintele Traian Băsescu a felicitat Guvernul Ponta, şi anume că nu ar fi distrus stabilitatea economică produsă de măsurile de austeritate luate acum trei ani.

"Faptul că n-a distrus, din punctul de vedere al stabilităţii economice, ceea ce noi am creat şi am asigurat, şi anume stabilitatea economică, acest lucru este de remarcat şi de observat. Dar nimic în plus, nicio măsură pentru susţinerea mediului de afaceri, a locurilor de muncă şi a investiţiilor în România. Practic ei au beneficiat de toate măsurile grele pe care noi le-am luat, au venit şi au luat cireaşa de pe tort", a spus fostul premier.

"Eu sunt convins că la fel cum minciuna are picioare scurte, la fel şi guvernarea claxon va avea picioare scurte", a adăugat Emil Boc.

Miercuri după-amiază, la Antena 3, invitaţii emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu" au comentat declaraţiile fostul premier.

"Diferenţa între cele două guvernări (a lui Boc şi a lui Ponta-n.r.) este că guvernarea Ponta are şi frâne", a spus Ilie Sârbu.

Potrivit lui Mircea Diaconu, apariţiile publice ale domnului Boc sunt binevenite. "Ne reaminteşte despre prestaţia sa publica din timpul în care era prim-ministru. Îmi aduc aminte că domnişoara EBa spunea că debitează bine", a spus politicianul.


Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu".

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close