Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc: Germania va ridica restricţiile pentru lucrătorii sezonieri, începând cu 1 ianuarie 2011

Emil Boc: Germania va ridica restricţiile pentru lucrătorii sezonieri, începând cu 1 ianuarie 2011

Emil Boc: Germania va ridica restricţiile pentru lucrătorii sezonieri, începând cu 1 ianuarie 2011
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Oct 2010   •   11:21

La finalul întrevederii cu Angela Merkel, premierul Emil Boc a declarat că Germania va liberaliza piaţa muncii pentru lucrătorii sezonieri, începând cu 1 ianuarie 2011. În prezent, Germania se numără printre statele membre UE care menţin restricţii pentru muncitorii români şi bulgari.

"Salutăm decizia Germaniei de a liberaliza piaţa muncii pentru lucrătorii sezonieri, de la 1 ianuarie 2011", a spus Boc, potrivit Mediafax.

Cancelarul german Angela Merkel a ajuns la Palatul Victoria în jurul orei 9.00. Ea a fost primită cu onoruri militare de premierul Emil Boc.

Merkel a ajuns în ţara noastră luni seară, iar pentru astăzi mai are stabilită o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu. Apoi cancelarul german se va deplasa la Cluj Napoca. Merkel va discuta cu oficialii români despre şansele de aderare a ţării noastre la spaţiul Schenghen.

Angela Merkel se află pentru a două oară în România, de când este şef al guvernului de la Berlin. Prima prezenţă în ţara noastră a fost prilejuită de summitul NATO din aprilie 2008, când a avut convorbiri bilaterale cu preşedintele Traian Băsescu.

După vizita din România, Angela Merkel va merge în Bulgaria. Acolo va avea convorbiri cu premierul Borissov şi cu preşedintele Părvanov.

Antena3.ro



 

×
Subiecte în articol: Emil Boc Angela Merkel Germania
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close