Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc îşi mută reşedinţa la Snagov

Emil Boc îşi mută reşedinţa la Snagov

Emil Boc îşi mută reşedinţa la Snagov
Sursa foto: Emil Boc
23 Mai 2009   •   10:10

Premierul Emil Boc a obosit să facă naveta între Bucureşti şi Cluj şi a decis să îşi aducă şi familia în Capitală. Dar apartamentul în care stă cu chirie pe Calea Victoriei nu este suficient de încăpător. Reporterii Antenei 3 au aflat unde se va muta premierul: într-o vilă de protocol din Snagov.

După câteva luni de căutări intense, Regia protocolului de stat i-a oferit primului ministru o locuinţă de protocol pe placul său. Variantele propuse până acum ori nu corespundeau cerinţelor premierului, ori erau ocupate de foşti demnitari care nu au vrut să le elibereze. Şi nici premierul nu era foarte interesat să se mute, dar acum, vrea ca familia să-i fie alături. Cele două fete ale sale, Patricia şi Cezara, vor termina anul şcolar la mijlocul lunii viitor şi atunci vor veni la Bucureşti împreună cu mama lor.

Locuinţa unde se va muta Emil Boc este vila unde a stat şi Mugur Isărescu pe vremea când era premier. Apoi, locuinţa i-a fost repartizată lui Călin Popescu Tăriceanu, care a refuzat-o, motivând că are o casă de vacanţă în apropiere. Însă Tăriceanu s-a mutat foarte rapid înapoi în nou în oraş, din cauză că drumul până la Palatul Victoria dura foarte mult.

Cu aceeaşi problemă se va confrunta cu siguranţă şi Emil Boc. Dacă de pe Calea Victoriei ajunge în 10 minute la Guvern, din Snagov va avea de parcurs aproape 40 de kilometri. Chiar şi cu antemergător nu va putea ajunge în mai puţin de 40 de minute în Piaţa Victoriei. Există însă şi un mare avantaj. Va locui împreună cu familia şi nu va mai trebui să ia avionul aproape în fiecare weekend pentru a merge la Cluj.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close