Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc: Pe români ?dacă nu-i urmăreşti, nu fac treabă? (VIDEO)

Emil Boc: Pe români ?dacă nu-i urmăreşti, nu fac treabă? (VIDEO)

Emil Boc: Pe români ?dacă nu-i urmăreşti, nu fac treabă? (VIDEO)
Sursa foto: Emil Boc
22 Aug 2009   •   16:11

Premierul Emil Boc este încântat de realizările cabinetului pe care îl conduce. L-a lăudat călduros pe ministrul Transporturilor pentru ritmul lucrărilor de infrastructură şi spune că cele 1.000 de apartamente vândute deja prin programul "Prima casă" au relansat domeniul construcţiilor. Şi totul s-a rezolvat prin desele vizite de lucru ale premierului, Pentru că, potrivit lui Emil Boc, "românii - dacă nu-i verifici, nu muncesc".

Premierul se declară mulţumit de lucrările la infrastructură. Emil Boc spune că autostrada Bucureşti ? Ploieşti exista doar pe hârtie la începutul anului, iar acum se lucrează non-stop. În ritmul acesta, până la finele anului viitor, românii vor scăpa de aglomeraţia de pe DN1. ?Vara aceasta infrastructura nu are vacanţă. Astăzi, pe acest şantier, sunt 650 de oameni care lucrează, peste 400 de utilaje care se află în lucru?, a spus Emil Boc.

Şeful guvernului a lăudat felul în care Ministerul Transporturilor a cheltuit banii pentru investiţii: ?Ministerul Transporturilor este ministerul care a reuşit să investească cel mai bine banii publici?. Emil Boc însă ştie care este reţeta succesului: vizitele pe şantier. ?Bineînţeles că venim pentru că aşa e la români, din nefericire. Dacă nu-i urmăreşti, nu fac treabă?, spune el.

Premierului este mulţumit şi de programul Prima casă. În acest ritm, economia îşi va relua creşterea în câteva luni. Cel puţin aşa ne promite Emil Boc.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Emil Boc Radu Berceanu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close