Antena 3 Actualitate Emil Boc solicită autorităţilor locale să se implice mai mult pentru a proteja persoanele fără adăpost

Emil Boc solicită autorităţilor locale să se implice mai mult pentru a proteja persoanele fără adăpost

24 Ian 2010   •   17:01
Emil Boc solicită autorităţilor locale să se implice mai mult pentru a proteja persoanele fără adăpost
Sursa foto: emul boc

Premierul Emil Boc cere autorităţilor locale să intensifice eforturile, pentru protejarea persoanelor fără adăpost. Deja, în toată ţară se derulează un amplu program în acest sens. Oamenii străzii sunt duşi la adăpost, în spitale şi centre sociale, iar marile lanţuri de farmacii sunt obligate să le ofere ceai cald. Cu toate acestea, numai în ultimele 24 de ore, 4 oameni au murit pe stradă, din cauza frigului.

Emil Boc a făcut apel către autorităţile locale să se mobilizeze pentru salvarea celor care sunt cei mai expuşi în faţa frigului cumplit.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a lansat şi el un către angajaţii din subordine.

În Capitala, frigul a ucis deja două persoane. Autorităţile continua să strângă de pe străzi oamenii fără adăpost şi să îi ducă în centre speciale.


Sunt însa mulţi care refuză ajutorul autorităţilor.


În farmaciile din Bucureşti vor fi distribuite ceaiuri calde pentru cei care nu pot evita ieşirile din locuinte.


Gerul a scos din circulaţie câteva garnituri de tren. Au fost anulate trenurile personale ce fac legatura între Făurei şi Urziceni şi retur; între Constanţa şi Mangalia şi trenul care circula între Medgidia şi Negru Vodă. Călătorii trebuie să se informeze în staţiile şi agenţiile CFR înainte de plecarea în călătorie despre modificările intervenite în mersul trenurilor.

Antena3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close