Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc şi-a cumpărat cu banii jos o vilă de peste 100.000 euro la Apahida. Edilul, întrebat de noua achiziţie: "Nu comentez!"

Emil Boc şi-a cumpărat cu banii jos o vilă de peste 100.000 euro la Apahida. Edilul, întrebat de noua achiziţie: "Nu comentez!"

Primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, îi merge bine în pandemie!

Emil Boc şi-a cumpărat cu banii jos o vilă de peste 100.000 euro la Apahida. Edilul, întrebat de noua achiziţie: "Nu comentez!"
Sursa foto: hepta
de Bianca Timșa    |    10 Mai 2021   •   17:52

Boc şi-a cumpărat o vilă în localitatea Cristeşti, comuna Apahida.

Edilul intenționează să o folosească drept casă de vacanță. Conform surselor Antena 3, primarul de Cluj-Napoca a făcut această achiziție recentă la insistențele soției.

Imobilul are o suprafață construită de 105 metri pătrați şi un teren de 1.000 de metri pătrați şi se află la 20 de minute de mers cu mașina de Cluj-Napoca.

Prețul tranzacției a fost 115.000 euro.

În ultima declarație de avere a lui Emil Boc nu apare vreun credit nou, deci, foarte probabil, achiziția s-a făcut cu banii lichizi ai primarului.

Chestionat în legătură cu noua sa proprietate, Emil Boc a spus: "Nu comentez aspecte legate de viaţa privată".

Vila lui Boc are o istorie interesantă: imobilul a fost ridicat de o poliţistă de la Serviciul Înmatriculări. Ea a construit pe două parcele concesionate de primărie pe o sumă modică, transmite Antena 3.

×
Subiecte în articol: Emil Boc vila
Parteneri
Un celebru model român a fost arestat pentru viol şi răpire
x close