Antena 3 CNN Actualitate Emil Boc: Voi fi primarul tuturor clujenilor, şi al celor care m-au votat, şi al celor care nu m-au votat

Emil Boc: Voi fi primarul tuturor clujenilor, şi al celor care m-au votat, şi al celor care nu m-au votat

Emil Boc: Voi fi primarul tuturor clujenilor, şi al celor care m-au votat, şi al celor care nu m-au votat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    22 Iun 2012   •   17:45

Fostul premier Emil Boc a depus, vineri, jurământul ca primar al municipiului Cluj-Napoca, în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului Local.

După învestirea sa în funcţie, Emil Boc a declarat că îşi doreşte să fie primarul tuturor clujenilor, şi al celor care l-au votat, dar şi al celor care nu l-au votat, informează Agerpres.

"Alegerea în funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca mă onorează, mă obligă şi mă responsabilizează. Vreau să îi asigur pe toţi clujenii că voi fi primarul tuturor clujenilor, şi al celor care m-au votat, şi al celor care nu m-au votat. În calitate de primar, voi fi unul care va încerca să unească, nu să dezbine în acest oraş, şi voi aduna în jurul primăriei tot ceea ce este cu bună credinţă binevenit pentru a face o viaţă mai bună aici, în oraşul nostru, şi de a lua ideile, indiferent de unde provin, de la putere, opoziţie sau societatea civilă", a afirmat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Fostul premier a dat asigurări că va colabora cu consilierii locali, cu prefectul şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, în interesul clujenilor.

Noii viceprimari, aleşi prin vot de consilierii locali, sunt Anna Horvath (UDMR) şi Gheorghe Şurubaru (PDL), nume rezultate în urma unei înţelegeri între PDL şi UDMR.

×
Subiecte în articol: Emil Boc premier fostul premier
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close