Emilia Ghinescu, momente extrem de grele după ce a făcut COVID. Ce simțea în corp din cauza virusului

de Gabriel Dano    |    17 Feb 2021   •   23:03
Emilia Ghinescu, momente extrem de grele după ce a făcut COVID. Ce simțea în corp din cauza virusului Facebook/ Emilia Ghinescu

Una dintre cele mai apreciate şi mai îndrăgite interprete de muzică populară, Emilia Ghinescu, a povestit momentele dificile prin care a trecut după ce a fost infectată cu SARS-CoV-2. Faptul că suferă și de astm a făcut-o să-i fie și mai teamă pentru viața sa.

Artista a povestit că simptomele au fost destul de accentuare încă din primele zile ale depistării bolii. Timp trei săptămâni de la infectarea cu noul coronavirus s-a simțit foarte rău. A reușit însă să învingă temutul virus și acum este bine.

„Mi-a fost destul de greu vreo trei săptămâni. Acum sunt bine, eu sunt și astmatică și a fost greu din punctul ăsta de vedere. Întâlnindu-ne cu atâția oameni… era normal!”, a povestit Emilia Ghinescu, într-o emisiune TV.

Emilia Ghinescu nu a avut o viață prea ușoară. Problemele de sănătate au făcut-o să fie la un pas de moarte şi, din nefericire, ea nu şi-a cunoscut niciodată tatăl biologic.

„Părinții mei s-au despărțit când eu aveam 12 ani. Dacă eu până la 12 ani reușisem să fug de acasă și să ajung atât de departe, cu autobuzul, noaptea, până la bunicii mei, vă dați seama cât de mare era dorința mea să ajung acolo une îmi era bine și să stau cu bunicii mei. Îmi era mai frică de ce era acasă decât de ce era în lume”, a povestit artista.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close