Antena 3 CNN Actualitate Emilia Iucinu, atacată cu un spray paralizant de un vecin

Emilia Iucinu, atacată cu un spray paralizant de un vecin

Emilia Iucinu, atacată cu un spray paralizant de un vecin
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    11 Oct 2011   •   16:28

Emilia Iucinu, mama lui Andrei Tinu, a fost atacată cu un spray paralizant, luni seara, de un vecin de-al ei, care o mai ajută şi la treburile din curte. Potrivit Emiliei Iucinu, omul s-ar fi supărat că i-a dat altui muncitor nişte lemne, şi nu lui.

"Ieri eram pe lac, pescuiam cu un alt vecin, a venit şi m-a întrebat de ce nu-i dau lemnele. L-am văzut că e un pic băut şi m-am îndreptat spre casă", povesteşte Emilia Iucinu.

Vecinul s-a dus după ea şi a atacat-o.

"Mi-a pus mâna pe umăr, eu am întors capul şi în momentul acela mi-a dat cu spray în ochi, de la o distanţă foarte mică, de doi centimetri. Eu am căzut, am leşinat, a venit SMURD, m-am trezit în Salvare cu ochii injectaţi", a declarat, la Antena 3, Emilia Iucinu.

Luni seara, Iucinu a fost la Poliţie să dea declaraţie, iar marţi, a mers la Institutul de Medicină Legală (IML), să-şi scoată certificat medico-legal.

Ea a ţinut să reamintească faptul că se află într-o stare de sănătate precară, după ce a urmat şedinţe de chimioterapie.

Iucinu a încheiat spunând că se simte ameninţată şi acum.

"Doamna Emilia Iucinu a venit la secţia de poliţie, a depus plângere şi a fost întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt la Poliţia Capitalei, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Potrivit lui Sarca, bărbatul este acum cercetat, pe numele lui fiind emis dosar penal.

"În funcţie de numărul de îngrijiri medicale, se face şi încadrarea juridică a faptei", a mai precizat Diana Sarca.

 




×
Subiecte în articol: atacata pescuit vecin Politie IML
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close