Antena 3 CNN Actualitate Dr. Emilian Imbri: A închide Capitala ar fi un lucru bun. Virusul e inteligent şi și-a găsit "aliați" în români de-ai noștri

Dr. Emilian Imbri: A închide Capitala ar fi un lucru bun. Virusul e inteligent şi și-a găsit "aliați" în români de-ai noștri

Medicul Emilian Imbri consideră că închiderea Bucureştiului ar fi "un lucru bun", mai ales că virusul Sars CoV-2 şi-a găsit aliaţi în "români de-ai noştri".

Dr. Emilian Imbri: A închide Capitala ar fi un lucru bun. Virusul e inteligent şi și-a găsit "aliați" în români de-ai noștri
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    22 Mar 2021   •   11:30

Specialistul spune că în prezent, după un an de pandemie COVID-19, în România s-au format două tabere, una compusă din "cei care încearcă să mai apere ce putem să apărăm, ca să nu murim foarte mulți" şi o alta "alcătuită din virus și aliații lui", potrivit b1.ro.

Emilian Imbri: A închide Capitala ar fi un lucru bun. Nu numai Capitala

"Sigur că a închide Capitala ar fi un lucru bun. Nu numai Capitala, ci și alte orașe, dar știți cum ar fi un lucru bun? Dacă termenul de carantină ar fi înțeles de către cei care vor încerca să îl aplice. Nu va încerca nimeni să aplice. Termenul respectiv este un termen cu o definiție foarte strictă. (…) 

Eu vă spun așa, ca un om bătrân, acest virus este un virus inteligent, este un virus care ne pândește, ne studiază și ne atacă atunci când vrea el, nu când vrem noi", a declarat dr. Emilian Imbri.

Medicul a mai tras şi un semnal de alarmă, spunând că virusul și-a găsit aliați în "români de-ai noștri".

"În momentul de față, România are mai multe tabere – două sunt, de fapt. O tabără care încearcă să mai apere ce mai putem să apărăm ca să nu murim foarte mulți, și o tabără care este alcătuită din virus și aliații lui. 

Dr. Imbri: Vă spun, ca om bătrân, acest virus e inteligent, ne pândește și ne atacă atunci când vrea el

Asta este cel mai cumplit lucru care se întâmplă într-o țară, ca virusul să își găsească aliați. Aliații virusului sunt români de-ai noștri, care vociferează, ies în stradă, îndeamnă, incită, fără să realizeze că de fapt, dacă tu ca persoană nu vrei să porți mască, fă-o. Așa cum cineva spunea în seara asta pe un post de televiziune, eu merg acolo și îmi asum răspunderea și plătesc și amendă, dar eu fac ce vreau. Fă treaba asta! 

Nu incita, nu chema mai multă lume lângă tine, pentru că atunci când ești pe o anumită poziție și când dorești să te afirmi înseamnă că ai ceva în spate. Persoana care cheamă, incită, mulțumește și public într-o televiziune pentru că nu este singură și că este susținută, înseamnă că în spate ai televiziuni care te susținut și oameni care răspund la chemarea ta", a adăugat Emilian Imbri.
 

×
Subiecte în articol: Emilian Imbri carantină COVID
Parteneri
Horoscop 23 septembrie 2023. Gemenii se luptă cu probleme din trecut
x close