Antena 3 CNN Actualitate "Voi două, îngerașilor, sunteți cele care azi ați demonstrat că prietenia adevărată există!” În loc să sărbătorească rezultatele la BAC, Emma și Denisa vor fi înmormântate

"Voi două, îngerașilor, sunteți cele care azi ați demonstrat că prietenia adevărată există!” În loc să sărbătorească rezultatele la BAC, Emma și Denisa vor fi înmormântate

Emma și Denisa, două tinere de doar 18 ani din Mehedinți, și-au pierdut viața înecate, după ce au ieșit la scăldat în Dunăre.

"Voi două, îngerașilor, sunteți cele care azi ați demonstrat că prietenia adevărată există!” În loc să sărbătorească rezultatele la BAC, Emma și Denisa vor fi înmormântate
Sursa foto: observatornews.ro/Facebook/Instagram
de Laura Dinu    |    28 Iun 2022   •   11:32

Fetele ar fi trebuit să își afle notele de la Bacalaureat și să se bucure de planurile pe care le aveau pentru viitor dar, în loc de asta, vor fi conduse pe ultimul drum.  

Au ieșit împreună la scăldat pentru a se relaxa după examen. Denisa a fost prima care a intrat în apă, însă nu a mai putut ieși. Emma, deși nu știa să înoate, i-a sărit în ajutor prietenei ei. Din păcate însă, apele le-au înghițit pe amândouă.  

Tragedia s-a întâmplat vineri, în zona Gura Văii, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți. 

În ciuda faptului că salvatorii s-au mobilizat imediat, copilele au fost scoase la suprafață fără viață. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ele decât să declare decesul.  

Emma și Denisa erau cele mai bune prietene. Absolviseră 12 clase la Colegiul Național Pedagogic "Ștefan Odobleja" din Drobeta Turnu Severin. Tocmai ce susținuseră examenul de Bacalaureat și așteptau cu emoție rezultatele. Din păcate, în loc să se bucure de notele primite, fetele vor fi conduse pe ultimul drum, scrie observatornews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pentru cei care le cunoșteau, vestea a căzut ca un trăsnet. Valuri de mesaje de condoleanțe au apărut pe conturile de Facebook ale fetelor.  

"Voi două, îngerașilor, sunteți cele care azi (vineri n.r.) ați demonstrat că prietenia adevărată există! Ema… n-am cuvinte sa exprim cat de matura ești acum, față de momentul în care te-am întâlnit prima data bobocică… Azi ai vrut sa fii înger păzitor și ai devenit un înger în adevăratul sens al cuvântului. Denisa? Tu ce cautași în apă? Te avertiza soră-ta să nu te bagi că-s Sânzienele! (...) Lăsași pe toată lumea cu inima ruptă…Ema ți-a demonstrat că prietenia voastră chiar a durat până la moarte și că doar moartea vă va putea despărți… deși știa că-și riscă viața, a sărit în apă după tine încercând să te salveze… Rezultatul? Amândouă v-ați ridicat la cer… Ema? Ce faci cu visele tale? Vin rezultatele la bac, ai așteptat 4 ani sa scapi de liceu sa vezi acolo “admis”. Eu încă vad acea bobocică încrezătoare… Ți-am zis ca într-o zi poate vei fi patroana unui salon in care sa machiezi și să predai cursuri. Mai știi? Ți-am zis să nu renunți la visul tău… și acum ce-ai făcut? Ai devenit un vis frumos pentru toți cei care te-au cunoscut… Plâng holurile pedagogicului căci tinerele noastre absolvente, nu vor veni sa vadă “ADMIS” la bacalaureat… 2 fete deștepte și frumoase au devenit îngeri… (...) M-ați lăsat în stare de șoc… Sincere condoleanțe familiilor… Dumnezeu sa vă odihnească în pace, suflete curate! Prea tinere să plecați…", scrie un apropiat. 

"EMA noastră dragă, noi toți te vom aștepta să ne spui săru-mâna cu glasul tău dulce, cu chipul tău gingaș cu zâmbetul tău frumos, cu tandrețea ta, te așteptăm să ne spui că e o glumă. CRISTINUȚA, TOȚI SUNTEM ATÂT DE ÎNDURERAȚI". 

"Ce destin tragic! Păcat de tinerețea lor! Două flori au fost chemate la Domnul, acum când trebuia sa pășească în viață... Multa rugăciune să facem pentru familiile distruse de durere, să poată depăși această nenorocire... DUMNEZEU SĂ VĂ ODIHNEASCĂ, LA DREAPTA LUI!!!". 

"Dumnezeu să vă aibă în pază suflete frumoase. Încă nu îmi vine să cred! Condoleanțe părinților". 

"Condoleanțe familiilor și multa putere sa treacă peste aceasta imensa durere pentru fete! Dumnezeu să le odihnească în pace! S-au spulberat toate visurile lor într-o secundă! Zbor lin către stele". 

"Dumnezeu să le odihnească în pace și liniște acolo sus unde au plecat prea de vreme!.Strigător la cer, păcat de tinerețea lor!". 

×
Subiecte în articol: Dunare
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close