Antena 3 CNN Actualitate Emoții uriașe la Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu au mers la vot la școala în care învăța fiica lor. "Am mers la vot cu gânduri bune"

Emoții uriașe la Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu au mers la vot la școala în care învăța fiica lor. "Am mers la vot cu gânduri bune"

Emoții uriașe la Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu au mers la vot la școala în care învăța fiica lor. "Am mers la vot cu gânduri bune"
10 Noi 2019   •   14:01

Mama și tatăl Alexandrei Măceșanu au mers astăzi la vot pentru a-și exprima alegerea în privința viitorului președinte al României.

"Am mers la vot cu gânduri bune, să alegem un președinte care să ne reprezinte, să nu ne vândă copiii și să aibă grijă de țara noastră. Deci mergem cu foarte mare încredere. Votați dreptatea, votați cu Dumnezeu", a spus mama Alexandrei Măceșanu, cu ochii în lacrimi. 

Și tatăl adolescentei ucise la Caracal a avut un mesaj pentru viitorul președinte al țării. "Să ne asigure siguranța zilei de mâine, nouă, copiilor și tuturor celor care nu au siguranță. Mergem să votăm în școala în care a învățat Alexandra. Aici a învățat, de aici a plecat, aici a învățat să scrie, să socotească, să joace. Am emoții, vă dați seama că sunt la școala unde trebuia să fie și ea". 

"Nu am mai primit nicio veste despre Alexandra. Am vrea. Mulți spuneau că poate ne-a sunat cineva ca să dăm bani. Dar nu. Chiar aș vrea să ne sune cineva și să ne spună cât să dăm", a mai spus tatăl Alexandrei. 

Întrebat ce a simțit atunci când a văzut filmarea cu tânăra din Italia confundată cu Luiza Melencu, cealaltă fată dispărută la Caracal, tatăl Alexandrei Măceșanu a spus că "m-am bucurat, chiar m-am bucurat". 

×
Subiecte în articol: mama tatal
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close