Antena 3 CNN Actualitate Vizită surpriză la o mănăstire din Gorj. Un enoriaș a venit la pelerinaj cu elicopterul privat şi a blocat traficul

Vizită surpriză la o mănăstire din Gorj. Un enoriaș a venit la pelerinaj cu elicopterul privat şi a blocat traficul

După toate scandalurile care au zguduit biserica, un enoriaș a avut parte de o descinderea exclusivistă cu un elicopter privat la mănăstirea Lainici din județul Gorj. Invitatul special a fost așteptat și preluat chiar de însuși starețul mănăstirii spre indignarea celor din jur.

Vizită surpriză la o mănăstire din Gorj. Un enoriaș a venit la pelerinaj cu elicopterul privat şi a blocat traficul
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2022   •   20:20

Vizită surpriză la o mănăstirea Lainici din județul Gorj, acolo unde directorul editorial la revista Lumea Credinței, Răzvan Bucuroiu, a venit în pelerinaj la Mănăstirea Lainici pe cale aeriană, cu un elicopter privat.

Enoriașii care au venit să se roage au fost surprinși și nu la modul cel mai plăcut despre această vizită exclusivistă, în condițiile în care ei au ajuns acolo pe jos sau cu mașina.

Invitatul special a fost așteptat și preluat chiar de însuși starețul mănăstirii.

Răzvan Bucuroiu a scris pe o rețea de socializare că începe să-i placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie. "Joacă de băieți mari, dar ne-a cam zgâlțâit în defileu", a spus el, făcând referire la deplasarea cu elicopterul la mănăstirea Lainici din județul Gorj.

Internauții au reacționat cu comentarii negative și au catalogat gestul drept unul arogant, așa că ulterior postarea a fost ștearsă.

Potrivit martorilor, Răzvan Bucuroiu ar fi avut parte de o primire specială. El a fost așteptat și preluat de la elicopter de stare-tul Mănăstirii Lainici.

În urma apariției în spațiul public a imaginilor cu elicopterul aterizând în parcarea Mănăstirii Lainici, polițiștii rutieri au anunțat deschiderea unei anchete.

Potrivit martorilor prezenți la mănăstire, circulația ar fi fost blocată în zonă pentru a facilita aterizarea elicopterului.

×
Subiecte în articol: manastire elicopter enoriasi Gorj
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close