Antena 3 Actualitate Episcopia Deva: Căsătoriile de probă, de Dragobete, sunt o blasfemie!

Episcopia Deva: Căsătoriile de probă, de Dragobete, sunt o blasfemie!

de Antena3.ro    |    24 Feb 2012   •   21:55
Episcopia Deva: Căsătoriile de probă, de Dragobete, sunt o blasfemie!
Sursa foto: Foto: Videonews

Primarii transformaţi în Cupidon pentru o zi sunt puşi la colţ de feţele bisericeşti. Mai marii Episcopiei din Deva le cer primarilor să nu mai organizeze căsătorii de probă de Dragobete. Nu fac altceva decât să oficieze desfrâul pentru o zi, spun oamenii bisericii.

Mare iubire ar spune ei, crudă blasfemie ar spune feţele bisericeşti. Dragobetele a încins astăzi spiritele. Nu doar ale tinerilor îndrăgostiţi, ci şi ale oamenilor bisericii.

Jalnici agenţi matrimoniali - Aşa sunt catalogaţi de reprezentanţii Episcopiei Hunedoarei primarii care oficiază căsătoriile de probă. Şi ca să se facă bine înţeleşi, au trimis o scrisoare deschisă edililor din judeţ "Domnule primar, oricare ai fi, aceasta este o blasfemie! (...) Te-ai gândit vreodată că cei doi tineri cărora le oficiezi curvia de o zi ar putea fi copiii sau nepoţii tăi?! Nu te cutremuri de judecata istoriei pe care o scoţi din devenirea românească şi creştinească de dragul a 30 de arginţi (adică voturi) ?!"

Primarii nu se înclină, însă, la dojana feţelor bisericeşti. Un lucru este cert. Părerile sunt împărţite între generaţii.

Reprezentanţii Episcopiei Devei îi mai acuză pe primarii care oficiază casătoriile de o zi că dezbracă iubirea de sfinţenie şi o rezumă la instinctele unei discoteci.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close