Antena 3 Actualitate Episcopul Covasnei şi Harghitei a împărţit steaguri româneşti credincioşilor prezenţi la slujba de hram a unei mănăstriri

Episcopul Covasnei şi Harghitei a împărţit steaguri româneşti credincioşilor prezenţi la slujba de hram a unei mănăstriri

06 Aug 2013   •   16:25

În zi de sărbătoare, episcopul Covasnei si Harghitei le-a împărţit credincioşilor 1.500 de steaguri ale României. S-a întâmplat la Mănăstirea Schimbarea la Faţă din Sita Buzăului, din judeţul Covasna, unde preotul a sfinţit drapelurile şi i-a îndemnat pe oameni să le arboreze la casele lor.

Credincioşii care au participat la slujba de hram a mănăstririi Schimbarea la Faţă au intonat Imnul Naţional cu steagurile în mâini. La finalul slujbei, episcopul ortodox al Covasnei si Harghitei a sfinţit şi împărţit oamenilor cele 1500 de drapeluri confecţionate de măicuţe.

Gestul preotului i-a impresionat pe credincioşi.

Episcopul Ioan Selejan a mai împărţit 400 de steaguri ale României şi luna trecută, la hramul Mănăstirii „Sf. Ilie" din Topliţa. Alte câteva sute vor fi date credincioşilor la Izvorul Mureşului, pe 15 august, la hramul bisericii "Adormirea Maicii Domnului".

×
Subiecte în articol: steag drapel Covasna

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close