Antena 3 CNN Actualitate Episcopul Covasnei şi Harghitei: Cei din conducerea statului nu ne vizitează foarte des. "În traista noastră sunt mai puţine voturi"

Episcopul Covasnei şi Harghitei: Cei din conducerea statului nu ne vizitează foarte des. "În traista noastră sunt mai puţine voturi"

Episcopul Covasnei şi Harghitei: Cei din conducerea statului nu ne vizitează foarte des. "În traista noastră sunt mai puţine voturi"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    06 Aug 2013   •   20:43
Episcopul ortodox al Covasnei şi Harghitei, Ioan Sălăjan, a apreciat, marţi, că cei din conducerea statului nu vizitează foarte des cele două judeţe, cel mai probabil din motive electorale.
 
"Lumea de vârf de la conducerea de stat calcă mai rar pe aici, că noi suntem mai puţini şi în traista noastră sunt mai puţine voturi. Câteodată ţara este atât de importantă pentru unii, câte voturi sunt pe metru pătrat", a declarat episcopul ortodox al Covasnei şi Harghitei, Ioan Sălăjan, marţi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Marţi, în zi de sărbătoare, episcopul Covasnei si Harghitei le-a împărţit credincioşilor 1.500 de steaguri ale României. S-a întâmplat la Mănăstirea Schimbarea la Faţă din Sita Buzăului, din judeţul Covasna, unde preotul a sfinţit drapelurile şi i-a îndemnat pe oameni să le arboreze la casele lor. 
 
"Prin împărţirea de drapele vreau să le dau românilor dragostea de ţară, un bob de grâu galben şi să-şi amintească şi de ostaşii noştri. (...) Se observă o degradare foarte accentuată a iubirii de ţară şi a conştiinţei de neam, n-aş vrea ca România să rămână o regiune de la Carpaţii de curbură, ci aş vrea să-şi păstreze identitatea ei", a mai spus episcopul Ioan Sălăjan, marţi, la Antena 3.



 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close