Antena 3 CNN Actualitate Episcopul Hușilor cere „mânia lui Dumnezeu” asupra Patriarhului Rusiei

Episcopul Hușilor cere „mânia lui Dumnezeu” asupra Patriarhului Rusiei

PS Ignatie, Episcopul Hușilor, îl numește „criminal de război” pe Vladimir Putin și cere și „mânia lui Dumnezeu” asupra Patriarhului Chiril al Rusiei, pe care-l acuză că „girează moral aceste morți de oameni nevinovați”.

Episcopul Hușilor cere „mânia lui Dumnezeu” asupra Patriarhului Rusiei
Sursa foto: Doxologia/ Hepta
de Gabriel Dano    |    06 Apr 2022   •   23:02

PS Ignatie a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu un copil ucrainean stând lângă mormântul mamei sale, alături de un comentariu. Mesajul vine în contextul masacrului de la Bucha, pentru care Rusia este acuzată de moartea a peste 300 de civili ucraineni, potrivit r3media.ro.

„Un copil de 6 ani, care și-a pierdut mama în măcelul de la Bucha, Ucraina. Aici a venit la mormântul mamei lui, de a cărei dragoste și mângâiere nu va mai avea parte niciodată. Rușine și mânia lui Dumnezeu asupra criminalului de război, Putin, și asupra celui care girează moral aceste morți de oameni nevinovați, Patriarhul Kirill al Moscovei”, a scris PS Ignatie.

sursa: Instagram

Este prima luare de poziție a unui ierarh al Bisericii Ortodoxe Române împotriva Patriarhului Chiril al Moscovei, pe tema războiului din Ucraina.

×
Subiecte în articol: ignatie Vladimir Putin Partriarhul Chiril
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close