Antena 3 Actualitate Episcopul Hușilor, confirmat cu COVID-19: ”Distanţarea socială şi fizică dintre oameni coincide cu o apropiere mai profundă de Hristos”

Episcopul Hușilor, confirmat cu COVID-19: ”Distanţarea socială şi fizică dintre oameni coincide cu o apropiere mai profundă de Hristos”

de Andreea Cigolea    |    10 Sep 2020   •   13:24
Episcopul Hușilor, confirmat cu COVID-19: ”Distanţarea socială şi fizică dintre oameni coincide cu o apropiere mai profundă de Hristos”

Episcopul Hușilor, Ignatie, a fost depistat pozitiv cu Covid-19 și este internat la Spitalul ”Elena Beldiman” din Bârlad.

Părintele Ignatie a fost declarat pozitiv, în urma efectuării unui test pentru depistarea virusului SARS CoV 2.

”Preasfinţia Sa a luat măsura izolării încă de la primele simptome, înainte de primirea rezultatelor testului, iar după confirmare a mers pentru a se interna la Spitalul din Bârlad”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, starea de sănătate a ierarhului este una bună.

”Distanţarea socială şi fizică dintre oameni coincide cu o apropiere mai profundă de Hristos”

Episcopul Ignatie a îndemnat, încă de la începutul pandemiei, în cuvântul pastoral din 22 martie 2020, să fie respectate cu stricteţe recomandările autorităţilor abilitate cu gestionarea acestei crize.

”Virusul nu umblă de unul singur, ci este ”transportat” de oamenii contaminaţi. În mod paradoxal, distanţarea socială şi fizică dintre oameni coincide cu o apropiere mai profundă de Hristos şi, implicit, o apropiere sufletească mai intensă între noi. Ţineţi cont doar de ceea ce vă este comunicat oficial de către autorităţile abilitate în gestionarea crizei, în care ne aflăm, şi de ceea ce spun specialiştii în domeniu. Restul este doar materie toxică, care întreţine inutil angoasa şi dezordinea gândurilor, pentru a ne arunca în deruta manipulărilor grosolane şi a şocurilor existenţiale”, spunea episcopul.

×
Subiecte în articol: episcop Husi parinte SARS COV 2

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close