Antena 3 CNN Actualitate Episodul Top Gear filmat în România, difuzat la Antena3. Cum ţi s-a părut?

Episodul Top Gear filmat în România, difuzat la Antena3. Cum ţi s-a părut?

Episodul Top Gear filmat în România, difuzat la Antena3. Cum ţi s-a părut?
26 Mar 2010   •   23:57
Cum ţi s-a părut episodul Top Gear filmat în România? Exprimă-ţi opinia în legătură cu felul în care a fost realizat!




"Decapotabile în România", episodul Top Gear realizat la noi în ţară, a fost difuzat la Antena 3, vineri seară, începând cu ora 23:05. Ediţia a fost filmată în mai multe locaţii, printre care Palatul Parlamentului, Mamaia şi Transfăgărăşan.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, celebrii prezentatori ai Top Gear, au fost filmaţi în România la volanul a trei maşini: Ferrari, Lamborghini şi Aston Martin.

Surprizele pentru cei trei au început din staţiunea Mamaia.

"Ne imaginam că în România este plin de vaci şi de oameni care aruncă cu pietre în ţigani. În schimb am găsit asta...", spune Clarkson la începutul materialului. Cei trei au fost uimiţi să descopere că românii nu numai că nu erau impresionaţi de maşinile cu care veniseră în ţara noastră (Lamborghini, Ferrari şi Aston Martin), ba chiar în faţa unui hotel din Mamaia erau parcate majoritatea modelelor recente ale aceloraşi mărci.

Top Gear în România: ?Salonul auto? de la Mamaia


În parcarea respectivă au văzut şi o Dacia Sandero, iar apoi au aflat că trebuie să ajungă pe Transfăgărăşan, "un drum construit pe vremea dictatorului Ceauşescu, considerat unul dintre cele mai bune din lume".

Pe Autostrada Soarelui, Jeremy, Richard şi James nu puteau rata ocazia de a se lua la întrecere. Surpriza a venit de la o Dacia Sandero care i-a depăşit la un moment dat pe A2.

Top Gear în România: Întrecere pe Autostrada Soarelui



O vizită în România fără să vezi Casa Poporului nu este completă. Astfel că realizatorii emisiunii Top Gear au pornit în căutarea uriaşei construcţii. Iar atunci când au găsit-o, au profitat din plin, pilotând prin tunelurile de sub clădire.

Top Gear în România: În căutarea Casei Poporului


Cum ţi s-a părut episodul Top Gear filmat în România? A reuşit cu adevărat să surprindă atmosfera din ţara noastră? Exprimă-ţi mai jos opinia în legătură cu felul în care a fost realizat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: top gear România episod emisiune
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close