Antena 3 CNN Actualitate "Era în papuci de casă, fără ciorapi şi într-o bluză". Judecătoarea care a suferit o cădere nervoasă a revenit la serviciu

"Era în papuci de casă, fără ciorapi şi într-o bluză". Judecătoarea care a suferit o cădere nervoasă a revenit la serviciu

"Era în papuci de casă, fără ciorapi şi într-o bluză". Judecătoarea care a suferit o cădere nervoasă a revenit la serviciu
de O.P.    |    21 Mar 2012   •   05:32

Preşedintele Judecătoriei Şimleul Silvaniei a revenit la serviciu după ce o perioadă de timp a avut o cădere nervoasă în urma căreia a devenit agresivă. Femeia a distrus mai multe panouri, a ieşit pe stradă îmbrăcată neadecvat, având un limbaj necorespunzător. Acum însă, şi-a reluat serviciul ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Pe 2 februarie, preşedintele Judecătoriei Şimleul Silvaniei, Simona Chicişan, a suferit o cădere nervoasă în sala de şedinţe. În aceeaşi zi a cerut concediu de odihnă. Pe 3 februarie, însă, a fost dusă la secţia de poliţie, după ce a fost reclamată de mai multe persoane că a distrus mai multe panouri.
 
Pentru că nu au putut avea o discuţie cu femeia, poliţiştii au chemat ambulanţa care a transportat-o la spitalul de psihiatrie din Zalău, unde a rămas internată pentru mai multe zile.
 
Un avocat din Sălaj, care a dorit să rămână în anonimat, consideră că judecătoarea nu este aptă să mai profeseze în acest domeniu.
 
Conform reprezentanţilor Tribunalului Sălaj, CSM este la curent cu cele întâmplate la Şimleu, însă, femeia nu a fost revocată din funcţie. Oamenii se tem ca dosarele să nu ajungă pe mâna acesteia, iar avocaţii susţin că vor refuza ca doamna judecător să le mai judece cazurile.




×
Subiecte în articol: judecatoare judecator tribunal
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close