Antena 3 CNN Actualitate "Erau goi şi pica pielea pe ei". Mărturii ŞOCANTE din infernul exploziei din Sighet, postate pe Facebook

"Erau goi şi pica pielea pe ei". Mărturii ŞOCANTE din infernul exploziei din Sighet, postate pe Facebook

"Erau goi şi pica pielea pe ei". Mărturii ŞOCANTE din infernul exploziei din Sighet, postate pe Facebook
de O.P.    |    20 Feb 2012   •   05:51

Un martor al exploziei din Sighetul Marmaţiei a povestit pe Facebook clipele prin care a trecut. Pe pagina clubului au apărut imediat reacţii, dar  şi detalii, inclusiv numele primelor victime ale deflagraţiei.

Un utilizator al unei reţele de socializare susţine că a fost martor la cea de-a doua explozie, care s-a petrecut în jurul orei 9. Tânărul povesteşte că ar fi trebuit să mergă în club, însă, din motive personale, nu a mai ajuns în cursul nopţii.

"Am fost acum dimineata si am trait a doua explozie pe viu. Erau vreo 4 arsi complet langa mine la un metru, erau goi si pica pielea de pe ei".

Băiatul spune că, în mometul în care a ajuns la faţa locului, mai mulţi muncitori lucrau în zonă cu picamerul.

"Eu eram in masina chiar in colt la Eufobia si dintr-o data a sarit tot in aer. Ne-a spart parbrizul , ne-a spart masina lateral, am sarit din masina si urlau aia care erau înăuntru. Au iesit toti arsi dupa a fost dezastru.

Alt utilizator al reţelei de socializare a postat un mesaj în care îi anunţă pe cei care doresc să meargă la Bucureşti pentru a fi alături de victime că Primăria din Sighetu-Marmatiei a pus la dispoziţie un autocar care va pleaca în această dimineaţă din faţa primăriei.

Printre victime se află proprietarul clubului, care a fost transportat la Bucureşti. Mai mulţi utilizatori au postat mesaje în care îşi exprimă speranţa ca cei răniţi să se însănătoşească.

×
Subiecte în articol: explozii explozie
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close