Antena 3 CNN Actualitate Erau în luna de miere, când au primit o veste devastatoare. Diagnosticul pus de medici a fost cancer!

Erau în luna de miere, când au primit o veste devastatoare. Diagnosticul pus de medici a fost cancer!

Erau în luna de miere, când au primit o veste devastatoare. Diagnosticul pus de medici a fost cancer!
25 Ian 2017   •   23:20

O pereche de tineri căsătoriți a fost nevoită să amâne luna de miere, după ce mireasa, care a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, a fost supusă unei operații chinuitoare, scrie Mirror.

Kayleigh si Rory Spillman s-au căsătorit în august, anul trecut, la un conac rural din Hertfordshire, înainte de a zbura spre Bora Bora.

Cinci zile mai târziu, perechea s-a întors de urgență în Marea Britanie, unde Kayleigh a fost diagnosticată cu cancer de col uterin.

Acum, cei doi au suferit trei luni de la celibat aplicată, în timp ce ea revine dintr-o trachelectomy radicală pentru a elimina colul uterin.

"Trebuia să fie cele mai fericite luni din viața noastră, însă unele dintre ele au fost îngrozitoare”, a spus Kayleigh, care încă se reface după operația de histerectomie.

"Ne-am dorit să ne bucurăm de viață ca un cuplu căsătorit, lucruri normale, dar totul a fost pus în așteptare", a mai spus ea.

×
Subiecte în articol: nunta luna de miere cancer de col uterin
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close