Antena 3 CNN Actualitate Revoltă în rândul părinților după ce au aflat că Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor: "Vi se pare normală?"

Revoltă în rândul părinților după ce au aflat că Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor: "Vi se pare normală?"

Mai mulți părinți din Oradea sunt revoltați după ce au aflat că Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor unde copiii lor sunt invitați.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mar 2024   •   11:34

Părinții elevilor de la un liceu din Oradea sunt revoltați din cauza artistei care este virală pe internet cu melodia Macarena. Erika Isac urmează să cânte la Balul Bobocilor dar părinții nu sunt de acord cu lucrul acesta din cauza limbajului vulgar pe care îl folosește în piesele sale. Oamenii au protestat pe pagina de socializare a școlii și spun că unitățile de învățământ nu pot promova astfel de artiști.

După ce a aflat că Erika Isac e invitată la bal, o mamă a vrut să afle ce părere au ceilalți orădeni dintr-un grup de Facebook.

"Recent fiica mea mi-a cerut bani pentru a merge la Balul Bobocilor unui colegiu din oraș. Crezând ca e un eveniment de bun-simț, organizat de o școală până la urmă, mi-am oferit acordul.

După câteva zile, o colegă de la munca mi-a povestit că fiica ei i-a cerut de asemenea bani pentru același eveniment, însă aceasta nu a lăsat-o. A constatat că “artista” invitată nu se potrivea în tocmai cu un eveniment extra-școlar din pricina cuvintelor obscene prezente în piesele sale. Va întreb la rândul meu, vi se pare normală/adecvată prezența unui astfel de artist la un eveniment (extra-)școlar ce are în centru copii de clasa a 9-a, de 15 ani? Îmi cer scuze dacă deranjez cu postarea“, a scris mama.

Consiliul Școlar al colegiului a desfășurat un sondaj pe Instagram, întrebând elevii despre preferințele lor referitoare la artistul pe care ar dori să îl vadă și să îl asculte la bal. Majoritatea au exprimat preferința pentru Erika Isac, potrivit ebihoreanul.ro.

×
Subiecte în articol: erika isac balul bobocilor Oradea
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close