Antena 3 CNN Actualitate Eroare la Google. Ce s-a întâmplat cu clipurile video ale utilizatorilor. Un miliard de oameni afectați

Eroare la Google. Ce s-a întâmplat cu clipurile video ale utilizatorilor. Un miliard de oameni afectați

Compania Google recunoaște, într-un comunicat oficial, că o eroare a sistemului de operare a permis ca filmările unora dintre utilizatori să ajungă în conturile unor străini.

Eroare la Google. Ce s-a întâmplat cu clipurile video ale utilizatorilor. Un miliard de oameni afectați
Sursa foto: Foto: Pixabay
05 Feb 2020   •   11:12

Potrivit Google, afectați de această breșă de securitate au fost acei utilizatori care au folosit Google Takeout în perioada 21-25 noiembrie 2019, scrie technewsbeats.com.

Astfel, în loc să fie descărcate împreună cu restul datelor, o parte a clipurilor video salvate în Google Photos au fost trimise de Google în contul altor utilizatori.

Google și-a cerut scuze pentru „neplăcerile” cauzate de această problemă.

„Înștiințăm oamenii în legătură cu o eroare care ar putea afecta utilizatorii aplicației Google Takeout pentru a-și exporta conținutul Google Photos între 21 noiembrie și 25 noiembrie. Este posibil ca acești utilizatori să fi primit o arhivă incompletă, sau videoclipuri - nu fotografii - care nu le aparțineau. Am rezolvat problema de bază și am efectuat o analiză aprofundată pentru ca o astfel de situație să nu se repete. Ne pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat”, a anunțat Google.

Potrivit companiei, un miliard de utilizatori au fost afectați.

×
Subiecte în articol: Google
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close