Antena 3 Actualitate Eroare la Google. Ce s-a întâmplat cu clipurile video ale utilizatorilor. Un miliard de oameni afectați

Eroare la Google. Ce s-a întâmplat cu clipurile video ale utilizatorilor. Un miliard de oameni afectați

05 Feb 2020   •   11:12
Eroare la Google. Ce s-a întâmplat cu clipurile video ale utilizatorilor. Un miliard de oameni afectați
Sursa foto: Foto: Pixabay

Compania Google recunoaște, într-un comunicat oficial, că o eroare a sistemului de operare a permis ca filmările unora dintre utilizatori să ajungă în conturile unor străini.

Potrivit Google, afectați de această breșă de securitate au fost acei utilizatori care au folosit Google Takeout în perioada 21-25 noiembrie 2019, scrie technewsbeats.com.

Astfel, în loc să fie descărcate împreună cu restul datelor, o parte a clipurilor video salvate în Google Photos au fost trimise de Google în contul altor utilizatori.

Google și-a cerut scuze pentru „neplăcerile” cauzate de această problemă.

„Înștiințăm oamenii în legătură cu o eroare care ar putea afecta utilizatorii aplicației Google Takeout pentru a-și exporta conținutul Google Photos între 21 noiembrie și 25 noiembrie. Este posibil ca acești utilizatori să fi primit o arhivă incompletă, sau videoclipuri - nu fotografii - care nu le aparțineau. Am rezolvat problema de bază și am efectuat o analiză aprofundată pentru ca o astfel de situație să nu se repete. Ne pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat”, a anunțat Google.

Potrivit companiei, un miliard de utilizatori au fost afectați.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close