Antena 3 CNN Actualitate Eroii Zilei. DJ-ii care se unesc pentru copiii fără posibilități

Eroii Zilei. DJ-ii care se unesc pentru copiii fără posibilități

Muzica salvează vieți. Au dovedit-o mai mulți artiști din Satu Mare care au organizat un eveniment unic în România cu scopul de a strange bani cu ajutorul cărora să cumpere tablete pentru copiii fără posibilități. 

Eroii Zilei. DJ-ii care se unesc pentru copiii fără posibilități
03 Iun 2020   •   14:01

Mutarea școlii în mediul online a creat mari probleme copiilor crescuți în case de tip familial și orfelinate, care nu au acces la tablete și internet. Tocmai de aceea, 17 artiști s-au alăturat cauzei DJ pentru Digitalizare.

Astfel, preț de două zile au mixat muzică live pe Facebook și Youtube. Într-un final, evenimentul s-a dovedit a fi un succes, artiștii reușind să adune bani pentru cel putin 35 de tablete. 

Toti acești artiști sunt eroii zilei la Antena 3. Am stat de vorbă cu Ovidiu Matioc, președintele Asociatiei Acces la viitor și moderatorul acestui eveniment.

„S-au mobilizat mulți oameni și au dus evenimentul la un nivel ridicat de calitate. Ideea a venit ca o alternativă la un eveniment care în acest an ar fi trebui să ajungă la ediția 4, un eveniment la care i-am adunat pe copii instituționalizați din Satul Mare și le-am oferit un picnic în aer liber, un prilej să se întâlnească, să socializeze, să asculte muzică. Evenimentul nostru s-a născut ca o alternativă în pandemie”, a povestit Ovidiu. 

DJ-ii care se unesc pentru copii

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei DJ pentru Digitalizare
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close