Antena 3 CNN Actualitate Erou la 11 ani! S-a aruncat de la fereastră cu fratele mai mic în spate, pentru a se salva de flăcări, iar acum se luptă pentru viaţa lui

Erou la 11 ani! S-a aruncat de la fereastră cu fratele mai mic în spate, pentru a se salva de flăcări, iar acum se luptă pentru viaţa lui

25 Apr 2015   •   09:14

Un copil de 11 ani s-a aruncat de la fereastră cu fratelel mai mic în spate, pentru a se salva de flăcări. Erau singuri acasă, într-un sat de munte, din Ardeal, iar casa lor din lemn a luat foc. Cu un curaj deosebit, băiatul a spart geamul şi-a luat fratele în spate şi a sărit. Fratele mai mic a scăpat cu arsuri uşoare, însă cel mare se luptă să trăiască.

Cei doi copii erau închişi în camera ameninţată de flăcări. Abia trezit din somn, fratele mai mare a căutat imediat un plan de salvare. A spart geamul şi apoi, l-a luat fratele mai mic în spate şi au sărit pe fereastră.

Cu toate că erau speriaţi, răniţi şi arşi, fraţii au rezistat până când, din sat, s-au întors părinţii şi fraţii mai mari. Imediat au ajuns şi pompierii.

Fratele mai mic a scăpat cu arsuri care nu îi pun viaţa în pericol.  Fratele salvator încă luptă pentru viaţa lui. Aproape 15 la sută din corpul lui e ars, iar căile respiratorii sunt grav afectate.  A fost adus cu elicopterul până la Braşov. De acolo o ambulanţă, l-a adus în Capitală.

Autorităţile au deschis o anchetă, iar părinţii vor fi cercetaţi pentru că şi-au lăsat copiii singuri, în casă.

×
Subiecte în articol: erou frate salvat flacari incendiu

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close