Antena 3 CNN Actualitate Eroul de la aeroportul din Bruxelles despre care nu s-a știut nimic până acum. A salvat șapte vieți cu mâinile goale

Eroul de la aeroportul din Bruxelles despre care nu s-a știut nimic până acum. A salvat șapte vieți cu mâinile goale

Eroul de la aeroportul din Bruxelles despre care nu s-a știut nimic până acum. A salvat șapte vieți cu mâinile goale
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP/twitter
24 Mar 2016   •   08:33

Un manipulator de bagaje din aeroportul de la Bruxelles a fost numit pe bună dreptate erou după ce a sărit să ajute victimele exploziilor și să le ducă la adăpost. Cel puțin șapte oameni îi datorează viața.

Alphonse Lyoura, agent de securitate în zona bagajelor, nu a fugit odată cu restul supraviețuitorilor atunci când a auzit cele două explozii, ci a rămas în aeroport să-i ajute pe răniți, scrie The Independent.

El a povestit pentru AFP că a văzut oameni ale căror picioare au fost strivite sau retezate în explozie sau au suferit leziuni groaznice.

"Am ajutat cel puțin șase sau șapte răniți. Am pus la adăpost și niște trupuri pline de sânge care nu se mai mișcau. Era panică totală. Cel puțin șase sau șapte persoane aveau picioarele complet zdrobite”, a povestit el.

Acțiunile sale au fost aplaudate de martori, altfel costernați de acțiunile sinucigașilor care au ucis peste 30 de oameni.

 

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close