Antena 3 Actualitate Eroul Zilei. Cel mai mare tablou colectiv din România

Eroul Zilei. Cel mai mare tablou colectiv din România

02 Iul 2019   •   12:42
Eroul Zilei. Cel mai mare tablou colectiv din România
Sursa foto: Captură Antena 3

Românii se pregătesc să creeze cel mai mare tablou colectiv din țară, o operă de artă ce se va alătura unui proiect social paneuropean, menit să călătorească timp de un an pe întregul continent și să adune inspirație din fiecare cultură.

Proiectul poartă numele Togetherness și a început deja în Basel, Elveția, următoarea oprire fiind chiar aici, la București. Astfel, timp de șapte zile, oricine poate face parte din echipa de pictori amatori care vor crea cel mai mare tablou din România. Nu e nevoie de un talent deosebit la pictură, ci de dorința de a face parte dintr-un proiect unic.

Vali Tolbaru, reprezentant Painting Room București, spune că oricine poate intra să picteze. Atelierul Painting Room este îmbrăcat în hârtii albe, iar participanții trebuie să se înscrie și să se ducă în zilele stabilite. Evenimentul se derulează între 1-7 iulie iar cei care doresc să afle detalii legate de program pot intra pe Eventbook. 

Tabloul va fi expus la J'ai Bistro și Acuarela în București. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close