x close

Eroul Zilei. Asociația Dincolo de Autism, poveștile copiilor eroi

30 Ian 2020   •   12:31
Eroul Zilei. Asociația Dincolo de Autism, poveștile copiilor eroi Captură Antena 3

Se spune că o poza valorează cât o mie de cuvinte. Dar v-ați întrebat vreodată cât valorează o mie de cuvinte nerostite? Sau o mie de zambete pierdute?Sunt întrebări pe care și le pun zi de zi părinții copiilor diagnosticați cu autism.

E un cuvânt care dă fiori reci viitorilor părinți, însă realitatea cruntă trebuie înfruntată pentru a le asigura micuților șansă la o viață normală. Asociația Dincolo de Autism și-a propus să transforme în eroi toți copiii diagnosticați cu această afecțiune. 

Din 2016, copiii cu povești speciale, pentru care destinul a ridicat un zid invizibil între lumea lor și lumea noastră, beneficiază de terapie, iar rezultatele nu întârzie să apară, spre bucuria tuturor. 

„Copilul meu era un copil vesel, nu se încadra în tiparele autismului. Avea contactul vizual iar mergând la medici s-a dat vina pe alăptare, că e dependent sau mi s-a spus că am eu pretenții prea mari. Refuzândumi-se un diagnostic și o terapie, am lucrat mult cu el . Așa este în cazul copiilor cu autism. La 3 ani copilul meu citea, și mi s-a spus că am un mic geniu”, a povestit fondatoare asociației, Manuela Vlad. 

Dincolo de Autism, poveștile copiilor eroi

Citeşte mai multe despre:

dincolo de autism Eroul Zilei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati