Antena 3 CNN Actualitate Eroul zilei: Moș Crăciun. Moșul și-a reînnoit licența de pilot comercial și este așteptat în toată lumea

Eroul zilei: Moș Crăciun. Moșul și-a reînnoit licența de pilot comercial și este așteptat în toată lumea

Eroul zilei: Moș Crăciun. Moșul și-a reînnoit licența de pilot comercial și este așteptat în toată lumea
23 Dec 2016   •   12:20

Crăciunul bate la ușă. Moş Crăciun este pe ultima sută de metri cu pregătirile. E forfotă mare la casa lui de la Polul Nord, unde toată lumea se asigură ca niciun cadou sa nu fie lăsat în urmă.

În scurt timp, Moş Crăciun şi renii săi pleacă la drum către copiii cuminţi din întreaga lume.

Puteţi urmări în direct traseul lui Mos Craciun. La fel ca în fiecare an, Moşul pleacă de la Polul Nord şi se îndreaptă spre sud pentru a oferi cadouri milioanelor de copii din lumea întreagă.

În fiecare an, bătrânul traversează globul de la un capăt la altul şi se opreşte in fiecare ţara şi în fiecare casă  în care este asteptat.

Și, dacă v-aț întrebat vreodată, da, Moș Crăciun are și licență de pilot comercial, pentru a traversa lumea cu acte în regulă.

Moș Crăciun și-a reînnoit licența de pilot comercial trecând cu bine atât testul scris cât și pe cel medical - în ciuda nivelului puțin cam ridicat de glicemie - și este apt să zboare de Crăciun, a anunțat joi Departamentul de Transport din Canada, informează Reuters, conform Agerpres.

Ministrul canadian al Transporturilor, Marc Garneau, fost astronaut, a aprobat reînnoirea licenței de pilot a lui Moș Crăciun, după cum se arată într-un mesaj video transmis pe Twitter de Transport Canada.

''Moș Crăciun, am vești bune pentru tine, încă o dată ai performat la testul pentru licența de pilot, așa că iată certificatul'', spune Garneau în mesajul său către bărbatul cu barbă albă, îmbrăcat în costum roșu cu blăniță și cu mănuși negre.

×
Parteneri
Raisa, fetiţa de 2 ani dispărută ieri din fața casei, a fost găsită moartă
x close