Antena 3 CNN Actualitate Eroul Zilei. Tineri părinți, salvați de Dan Monoranu, un pompier voluntar

Eroul Zilei. Tineri părinți, salvați de Dan Monoranu, un pompier voluntar

Salvator şi la serviciu, şi în timpul liber. Un jandarm din Arad, pompier voluntar în timpul liber, a salvat o familie de la frig şi sărăcie.

Eroul Zilei. Tineri părinți, salvați de Dan Monoranu, un pompier voluntar
16 Ian 2020   •   12:05

Dan Monoranu, subofiţer la Inspectoratul de Jandarmi din Arad, a ajutat alături de pompierii arădeni la stingerea unui incendiu. Casa unei tinere familii, părinţii unui bebeluş de 6 luni, a ars aproape în întregime.

Gestul salvator a venit chiar din partea pompierului voluntar. Le-a oferit o casă unde să locuiască atât cât au nevoie, până vor reconstrui locuința distrusă de incendiu.

„În urmă cu câțiva ani împreună cu familia ne-am mutat din municipiul Arad într-o comuna, Livada și acolo am găsit oameni minunați. M-am simțit ca în copilărie când mergeam pe stradă la bunic și toată lumea te saluta. Am simțit în acel mment că trebuie să dau și eu ceva înapoi acelei comunități. Din prima lună în care m-am înscris am participat la stingerea mai multor incedii”, a povestit Dan Monoranu pentru Antena 3. 

„În data de 31 octombrie în jurul orei 3 dimineața am fost solicitat să intervenim la un incendiu într-un carter din apropierea comuneai. Am ajuns la fața loculuiși am observat că incendiul se manifesta violent. Ne-am apucat de treabă alături de pompierii militari. Am vorbit cu familia mea și am decis să merg la familie să le propun să stea la un apartament al familiei mele. Le-am spus că sunt jandarm, nu am intenții ascunse. Au acceptat și sunt încă în apartamentul nostru” , ne-a spus eroul zilei. 

Tineri părinți, salvați de Dan Monoranu, un pompier voluntar

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei pompier
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close