Antena 3 CNN Actualitate Este oficial! Cristian Popescu Piedone a fost repus în funcţia de primar al Sectorului 5

Este oficial! Cristian Popescu Piedone a fost repus în funcţia de primar al Sectorului 5

Decizie fără precedent în România! Cristian Popescu Piedone este primar din nou la Sectorul 5 din Bucureşti. Prefectul Capitalei a semnat în urmă cu scurt timp ordinul de repunere în funcție.

de Claudia Popovici    |    22 Iun 2023   •   17:10

Din acest moment, Cristian Popescu Piedone este din nou primar al Sectorului 5. În urmă cu câteva momente a venit și comunicatul oficial de la Prefectura Municipiului București că nu mai există motive pentru ca mandatul de primar al Sectorului 5 pentru Cristian Popescu Piedone să fie întrerupt, astfel că se întoarce la Primărie Cristian Popescu Piedone.

În urmă cu scurt timp, Prefectul Capitalei a semnat și ordinul de repunere în funcție. Asta după ce ieri, Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din închisoare.

Astăzi, în jurul prânzului, avocații săi au depus o cerere pentru repunerea în funcție. A fost deja semnat ordinul, astfel că vedem după un an și o lună Cristian Popescu Piedone se întoarce la Primăria Sectorului 5.

Citeşte şi: Toni Greblă a explicat în ce condiţii Cristian Popescu Piedone poate primi despăgubiri materiale şi morale din partea statului

De săptămâna viitoare se va întoarce și fizic la Primărie. Din informațiile noastre și spunea încă de ieri, din momentul în care a fost eliberat, faptul că nu renunță la mandatul de primar și că va face mai multe schimbări în primărie. Așteptăm să vedem ce se va întâmpla de săptămâna viitoare, care sunt directorii din Primărie vizați de schimbări, dar și ce achiziții va face.

Este de așteptat ca tot săptămâna viitoare să aibă loc și o conferință de presă, dar și o primă ședință de Consiliu Local la Primăria Sectorului 5. 

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close