Este oficial - litoraul este 100% ocupat

de G.S.    |    04 Aug 2012   •   14:46
Este oficial - litoraul este 100% ocupat Foto: Mediafax

Gradul de ocupare pe litoral este în week-end de 100%, iar pe parcursul celorlalte zile ale săptămânii de 98%, conform cifrelor înaintate de hotelierii din cadrul Federaţiei Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTR)
   
"Succesul din acest an al litoralului românesc îl depăşeşte chiar şi pe cel din 2008, când România încă nu cunoştea criza, iar puterea de cumpărare a populaţiei era mult mai mare. Revenirea turiştilor români pe litoralul autohton se datorează eforturilor făcute de hotelieri şi de turoperatori de a oferi condiţii mai bune şi de a menţine preţurile la niveluri comparabile cu cele ale concurenţei străine. În plus, a început să funcţioneze şi în România un all inclusive de calitate care este foarte căutat de familii", se arată într-un comunicat transmis de FPTR.
   
Potrivit sursei citate, litoralul românesc a convins pentru că plajele sunt curate, serviciile s-au îmbunătăţit, iar evenimentele mondene şi cele care încurajează turismul de distracţie sunt şi ele o atracţie pentru turişti.
   
Federaţia consideră că trebuie gândit un program special de oferte pentru luna septembrie pentru a prelungi sezonul şi menţine gradul de ocupare al litoralului şi la începutul toamnei, profitând de vremea bună care se anunţă.

Parteneri
x close