Antena 3 Actualitate Este printre primele locuri în care ţi-ai petrece vacanţa în România. Cât costă să vezi minunile naturii

Este printre primele locuri în care ţi-ai petrece vacanţa în România. Cât costă să vezi minunile naturii

de M.Z.    |    18 Iun 2012   •   08:50
Este printre primele locuri în care ţi-ai petrece vacanţa în România. Cât costă să vezi minunile naturii
Sursa foto: Foto: Intact Images

Delta Dunării este pe primele locuri în topul destinaţiilor de vacanţă din România. Mai ales vara şi mai ales când este deschis sezonul de pescuit. Nici nu mai contează că o oră cu şalupa costă o mică avere: 100 de euro.

Orice turist care a venit pentru prima dată în Deltă a sărit direct în barcă pentru un tur al canalelor, deşi nu este chiar ieftin. Costă 100 de euro ora de marş cu şalupa de 20 de persoane sau 50 de euro cu barca, pentru cine vrea să vadă minunile naturii.

Sezonul este în toi în paradisul pescarilor. Dar înainte de a întinde firul, amatorii trebuie să mai plătească o taxă de 30 de lei. Cu undiţa sau cu lanseta, la râmă sau la coropişniţă, turiştii au venit însă pregătiţi pentru captura cea mare. În perioada aceasta, cei mai mulţi pescari prind somni, caraşi şi bibani.

Dacă nu sunteţi amator de pescuit, puteţi face o excursie în Delta Dunării cu o barcă închiriată. Veţi fi condus de localnici pe canale foarte puţin umblate, presărate cu nuferi, puteţi vedea cum se hrănesc pescăruşii ori, pur şi simplu, vă puteţi relaxa simţind aerul răcoros şi bronzându-vă.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close