Antena 3 CNN Actualitate Esteticianul vedetelor, trimis în judecată. Doctor Lana a practicat medicina fără drept

Esteticianul vedetelor, trimis în judecată. Doctor Lana a practicat medicina fără drept

Esteticianul vedetelor a fost trimis în judecată. Pe numele Svetlanei Serghei sau Doctor Lana, cum se prezenta pe Facebook, există zeci de plângeri.

Esteticianul vedetelor, trimis în judecată. Doctor Lana a practicat medicina fără drept
Sursa foto: Pexels
de Andrei Grigore    |    28 Mai 2021   •   13:01

Pacientele reclamă că au fost desfigurate și au avut dureri insuportabile după intervenții.

Încă din anul 2019, Svetlana Serghei, care este de loc din Republica Moldova, a practicat în București, dar și în alte locuri din România, medicina fără drept de liberă practică.

Mai exact, ea se intitula pe pagina de Facebook pe care se promova, ca fiind medic estetician. Din 2019 și până în 2020, ea a fost ajutată în această acțiune de către soțul ei. Astfel, cei doi au fost trimiși în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Doctor Lana, așa cum se intitula ea, a fost trimisă în judecată pentru practicarea unei meserii fără drept, iar soțul ei pentru complicitate la practicarea unei meserii fără drept.

Sunt probate 37 de fapte, în rechizitoriu, după ce inițial au fost acuzate cel puțin 50 de astfel de plângeri, ale unor paciente care au fost mutilate, de această doctoriță, care se intitula estetician. Mai grav, ea presta și servicii stomatologice, precum albirea dinților.

×
Subiecte în articol: estetician vedete trimis judecata
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close