Antena 3 CNN Actualitate Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la 35 de ani. Mesajul de adio emoționant pe care tânăra l-a lăsat: „Am plecat spre o altă lume”

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la 35 de ani. Mesajul de adio emoționant pe care tânăra l-a lăsat: „Am plecat spre o altă lume”

Tânăra a murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă

anca molnar facebook
„Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo, voi continua să vă veghez mereu!". Mesajul de adio transmis de make-up artista vedetelor, care a murit la doar 35 de ani
de Georgiana Adam    |    12 Iun 2024   •   11:32

Veste tristă în lumea showbiz-ului românesc. Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Vedetele care au cunoscut-o postează mesaje emoţionante şi fotografii pe reţelele sociale.

Anca Molnar a descoperit că are cancer după ce a început să aibă dureri de cap tot mai frecvente și intense. 

„Ştiu că am lipsit din nou, dar promit, când îmi revin din această stare vă voi povesti", spunea Anca Molnar, recent, într-o postare pe Instagram.

La început, make-up artista nu a acordat importanță durerilor de cap, considerându-le banale. Însă, în timp, durerile au devenit atât de severe încât nu mai putea să-și desfășoare activitatea. 

Acela a fost momentul în care a decis să meargă la medic şi acolo primit un diagnostic devastator: tumoare pe creier. 

Deși a fost operată de două ori pe creier și a avut mare încredere în cadrele medicale, boala nemiloasă i-a curmat viața.

Anca Molnar: „Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume"

Recent, Anca Molnar a lăsat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, care i-a impresionat profund pe toți cei care o cunoșteau.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de speranţă. 

Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. 

Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! 

Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo, voi continua să vă veghez mereu!", este mesajul emoţionant transmis de Anca Molnar pe Instagram.

Şi iubitul artistei a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook.

„Sunt convins că ne vom reîntâlni din nou în altă viaţă. Şi dacă nu există altă viaţă, să ştii că tu ai fost paradisul meu.

Te iubesc pentru totdeauna", este mesajul transmis de Claudiu Molnar, pe pagina de Facebook.

Anca Molnar va fi înmormântată mâine.  

×
Subiecte în articol: Anca Molnar make up artist cancer
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close