Antena 3 CNN Actualitate "Eu sunt ok! Mulţumesc pentru că vă pasă!". Supravieţuitorii se regăsesc pe reţelele de socializare

"Eu sunt ok! Mulţumesc pentru că vă pasă!". Supravieţuitorii se regăsesc pe reţelele de socializare

"Eu sunt ok! Mulţumesc pentru că vă pasă!". Supravieţuitorii se regăsesc pe reţelele de socializare
05 Noi 2015   •   23:42

"Eu sunt ok!", "Mulţumesc pentru că vă pasă!". Sunt doar câteva dintre mesajele victimelor atinse de tragedia de la clubul Colectiv. Aflaţi pe patul de spital, bandajaţi, dar cu ochi plini de speranţă, o parte dintre cei care şi-au revenit au postat mesaje pe reţelele de socializare.

Reţelele unde se regăsesc cu toţii şi de unde a şi pornit mişcarea Colectiv.

Vlad este unul dintre supravieţuitorii tragediei din Colectiv. La doar 20 de ani, a trecut prin faţa morţii şi a scăpat doar cu mâinile arse. Acum este bine. O spune şi o arată în filmuleţul postat pe reţelele de socializare. Vrea să-i liniştească şi să le mulţumească celor care l-au salvat şi îi sunt alături.

Şi, chiar dacă încă este pe patul de spital, zâmbeşte! La fel de optimist este şi Radu. Şi lui i-au fost arse mâinile. Aşa că, s-a adaptat. Le-a scris un mesaj emoţionant prietenilor, cu piciorul drept.

"Hello guys, vă mulţumesc din suflet pentru urări şi toate cele bune! Uşor, uşor mă vindec şi totul o să fie bine. Sunt optimist ca deobicei:)). În spital doctorii râd cu mine şi îmi fac poze ca, literalmente, scriu cu picioru drept care îmi e bun prieten! Timpu v-a trece şi lucrurile se vor aşeza de la sine. Lavinia Niţa reuşeste să intre aici mai bine ca doctorii;*, îmi este atât de aproape nu ai cum sa nu o iubesti;* Enjoy life:*! Mai vb şi multumesc tuturor!", le-a scris el prietenilor.

Solidari, chiar şi de pe patul de spital. Este lecţia de viaţă pe care o transmit victimele tragediei. Ion, şi el unul dintre răniţi, şi-a rugat soţia să posteze mesaje în numele lui.

Răniţi şi îndureraţi, supravieţitorii se luptă pentru viaţa lor. Alex Plângu, concurentul de la X-Factor, şi-a găsit alinarea în muzică. Ceea ce a visat să facă o viaţă întreagă. Rănit şi bandajat, nu a încetat să repete, să cânte, la doar două zile după ce a fost internat la spitalul Bagdasar, din capitală.

Medicii se luptă şi ei pentru viaţa pacienţilor şi sunt optimişti, pentru unii dintre ei.

În spitalele din capitală sunt internaţi 130 de răniţi, dintre care 83 sunt în stare critică şi gravă.
 Sursa: Observator.tv

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close