Antena 3 CNN Actualitate Eugen Nicolăescu, despre scandalul din sistemul sanitar: De ce să schimbi un serviciu care merge bine? Băsescu manipulează

Eugen Nicolăescu, despre scandalul din sistemul sanitar: De ce să schimbi un serviciu care merge bine? Băsescu manipulează

Eugen Nicolăescu, despre scandalul din sistemul sanitar: De ce să schimbi un serviciu care merge bine? Băsescu manipulează
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Ian 2012   •   12:48

Fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a criticat decizia luată de preşedintele Băsescu de a reforma sistemul sanitar, susţinând astfel opinia lui Raed Arafat.

Eu nu înţeleg un lucru. Când un serviciu merge bine, când este singurul segment din sistemul sanitar românesc care, în ultimul şase ani, s-a dezvoltat, s-a consolidat, a dovedit că poate să producă performanţă, îl modifici, îl schimbi? De ce oare se întâmplă asta?”, s-a întrebat retoric fostul ministru.

Îl urmăream aseară la televizor pe Traian Băsescu care spunea bazaconii, manipula” a adăugat Eugen Nicolăescu pentru Antena 3.

Raed Arafat a decis să demisioneze din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează surse ale Antena 3. Arafat a decis să îşi dea demisia după ce a fost atacat dur de Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni la care era invitat.

Preşedintele l-a avertizat pe Arafat  că ar trebui să se gândească să demisioneze din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, dacă nu este de acord cu ministrul şi nu reuşeşte să îşi comunice nemulţumirile în cadrul instituţiei.





 

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close