Antena 3 CNN Actualitate Europarlamentarul Maria Grapini, dezvăluiri despre prezenţa premierului Ciucă la Bruxelles: "Nu s-a obţinut nimic!"

Europarlamentarul Maria Grapini, dezvăluiri despre prezenţa premierului Ciucă la Bruxelles: "Nu s-a obţinut nimic!"

Europarlamentarul Partidului Umanist Social Liberal, Maria Grapini, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre prezenţa premierului Nicolae Ciucă la Bruxelles, acolo unde astăzi a avut o întrevedere cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Europarlamentarul Maria Grapini, dezvăluiri despre prezenţa premierului Ciucă la Bruxelles: "Nu s-a obţinut nimic!"
Sursa foto: Nicolae Ciucă/Maria Grapini Facebook
de Iulia Gorgorin    |    26 Oct 2022   •   17:47

Maria Grapini a vorbit în cadrul emisiunii "Decisiv" de la Antena 3 CNN, despre întâlnirea pe care a avut-o p prim-ministrul României, Nicolae-Ionel Ciucă, astăzi, 26 octombrie 2022, la Bruxelles, cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

"Aşa cum arată comunicatul, înseamnă că nu s-a obţinut nimic. Miniştrii se întâlnesc cu noi, cu eurodeputaţii după ce are loc întâlnirea oficială. Mâine dimineaţă avem întâlnire cu domnul Ciucă. Păi nu, trebuia înainte, tocmai ca să îi spunem, poate nu ştie că salarii, pensii, fiscalitate, toate sunt de competeneţă naţională, că acea problemă cu energia am ridicat-o de nenumărate ori.

Nu trebuie să acceptăm reducerea de consum de energie în România, pentru că o locuinţă din România consumă de patru ori mai puţin decât media europeană.

De asemenea, punerea în acea platformă comună pentru achiziţii comune de energie dezavantajează România, pentru că noi vom pune acolo în coşul comun şi vom primi cât ne dă. Deci, aici este o problemă (...)

Cum să lăsăm să ne stabilească pensiile Uniunea Europeană?", a spus Maria Grapini, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close