Antena 3 CNN Actualitate Europarlamentarul Cătălin Ivan: ”Politica USR de a alimenta ura în societate este o politică de partid”

Europarlamentarul Cătălin Ivan: ”Politica USR de a alimenta ura în societate este o politică de partid”

Europarlamentarul Cătălin Ivan: ”Politica USR de a alimenta ura în societate este o politică de partid”
13 Mai 2019   •   17:37

Europarlamentarul Cătălin Ivan a criticat episodul de la Iași, unde opozanții social-democraților s-au îmbrâncit cu jandarmii și au aruncat cu bani către bătrâni în mod tendențios, în semn de dispreț.

Deputatul USR Cosette Chichirău a fost reclamat la Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD), fiind acuzat de europarlamentarul Cătălin Ivan şi de Prodemo că aceasta a încurajat reacțiile la care au fost umiliți bătrânii de la Iași, aruncându-se în aceștia cu bancnote de un leu.

Europarlamentarul a declarat că acest gest a fost o politică de partid a celor de la USR, prin faptul că aceștia nu s-au delimitat de acuzațiile deputatului USR Cosette Chichirău.

”Am depus această sesizare pentru că este inadmisibl ca persoane aflate în funcții publice, care ar trebui teoretic să reprezinte toți cetățenii români să încurajeze astfel de comportamente. USR, PLUS nu s-au delimitat de comportamentul doamnei Chichirău. Această politică a USR-ului de a alimenta ura în societe, este o politică de partid, nu ceva întâmplător. Ce s-a întâmplat la Iași este regratabil”, a declarat Cătălin Ivan, luni, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: batrani Iași USR Catalin Ivan
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close