Antena 3 CNN Actualitate Europarlamentarul Cristian Preda: Bucureştiul merită ceva mai bun decât Oprescu

Europarlamentarul Cristian Preda: Bucureştiul merită ceva mai bun decât Oprescu

Europarlamentarul Cristian Preda: Bucureştiul merită ceva mai bun decât Oprescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Ian 2012   •   18:29

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a afirmat cã nu se dã în lãturi de la bãtãlia pentru Bucureşti, cã PDL trebuie sã anunţe un candidat la Primãria Capitalei şi cã Sorin Oprescu stã bine în sondaje pentru cã nu are un adversar, informează Mediafax.
   
Întrebat de RFI de ce nu îşi anunţã candidatura la Primãria Capitalei, Cristian Preda a rãspuns: "Pentru cã nu poţi sã anunţi, dacã nu ştii metoda, nu poţi sã te apuci sã gãteşti, dacã n-ai reţeta".
   
"Nu mã dau în lãturi pentru a participa la aceastã bãtãlie pentru Bucureşti, pentru cã eu consider cã oraşul meu, sunt nãscut aici şi mã simt bucureştean, oraşul meu meritã ceva mai bun decât Oprescu. Haideţi sã visãm puţin", a mai spus Preda.

Un alt aspirant la postul de primar general este omul de afaceri Irinel Columbeanu, care şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent.
   
"Ca simplu cetãţean al Bucureştiului fãrã întrerupere în ultimii 52 de ani am curajul sã mã înscriu în competiţia de a obţine anul acesta din partea dumneavoastrã încrederea necesarã viitorului primar general al Capitalei pentru urmãtorii patru ani", afirmã Columbeanu într-un filmuleţ difuzat pe internet.


×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close