Antena 3 CNN Actualitate Europarlamentarul Victor Boștinaru, scrisoare deschisă pentru Dacian Cioloș: ”Bun venit, domnule Cioloş, în acest club select!”

Europarlamentarul Victor Boștinaru, scrisoare deschisă pentru Dacian Cioloș: ”Bun venit, domnule Cioloş, în acest club select!”

Europarlamentarul Victor Boștinaru, scrisoare deschisă pentru Dacian Cioloș: ”Bun venit, domnule Cioloş, în acest club select!”
Sursa foto: Foto: Victor Bostinaru/Facebook
07 Dec 2016   •   19:47

Europarlamentarul Victor Boștinaru a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisă pentru premierul Dacian Cioloș, după afirmațiile jignitoare făcute de acesta la adresa postului de televiziune Antena 3.

”Domnule Dacian Cioloş

Am ascultat cu uimire afirmaţiile dumneavoastră şocante şi greu de calificat, proferate în calitate de Prim-ministru al României, la adresa postului de televiziune Antena 3.

Şocul este cu atât mai mare cu cât, afirmaţiile aparţin unui om cu o oarecare experienţă politică şi care a deţinut inclusiv funcţia de comisar european.

Prin aceste afirmaţii demonstraţi un dispreţ faţă de libertatea presei şi faţă de dreptul cetăţeanului de se informa de la sursa pe care o consideră cea mai credibilă. Atitudinea dumneavoastră este demnă de aceea a unui duşman înrăit al libertăţii presei, deoarece, nu poţi altfel să îi cataloghezi pe cei care au exprimat asemenea opinii.

Mă gândesc că telespectatorii Antenei 3, printre care mă număr şi eu, inclusiv prin faptul că recepţionez acest post în biroul meu din Parlamentul European, nu pot să vă trateze decât ca echivalentul de astăzi al lui Traian Băsescu. El este cel care dorea închis acest post de televiziune şi a incriminat presa ca vulnerabilitate la securitatea naţională în Strategia Naţională de Apărare. Până şi acoliţii lui Băsescu, precum Lăzăroiu, puneau zăbrele peste realizatorii Antenei 3. Veţi încerca să duceţi la sfârşit demersul lui Traian Băsescu?

Domnule Cioloş, gândiţi despre români într-un mod aproape identic cu celebrii dumneavoastră înaintaşi: Elena Ceauşescu îi numea viermi, Baconschi îi numea cu "blândeţe" mahala ineptă, Pâslaru îi numea trântori. Bun venit, domnule Cioloş, în acest club select!

Ciudat este modul în care tehnocraţii se raportează la drepturile fundamentale ale românilor sau cu cât dispreţ şi greaţă vorbesc ei despre noi. Românii au - în opinia guvernului tehnocrat -, prostul obicei de a sta în mocirlă şi pentru asta, îi obligă pe bravii tehnocraţi să mai facă şi câte un duş.

Domnule Cioloş, ar fi fost util ca măcar vreunul dintre piţifelnicii care vă consiliază să vă fi şoptit care post de televiziune din România este unicul afiliat CNN, poate asta v-ar fi spus ceva”, a scris Victor Boștinaru pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Victor Bostinaru
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close