Antena 3 CNN Actualitate Europarlamentarul Victor Negrescu se afla în avionul cu probele tehnice care venea de la Amsterdam: ”Nu mai funcționa”

Europarlamentarul Victor Negrescu se afla în avionul cu probele tehnice care venea de la Amsterdam: ”Nu mai funcționa”

Europarlamentarul Victor Negrescu se afla în cursa Amsterdam-București a companiei KLM, în momentul în care avionul a suferit defecțiuni tehnice.

Europarlamentarul Victor Negrescu se afla în avionul cu probele tehnice care venea de la Amsterdam: ”Nu mai funcționa”
Sursa foto: Facebook/Victor Negrescu
de Alexandra Cojoianu    |    18 Ian 2023   •   17:49

Victor Negrescu susține că, în timpul zborului, pilotul i-a anunțat pe pasageri de faptul că avionul era la un pas de incendiu în aer.

„Sistemul tehnic al aeronavei care permite să circule la temperaturi joase nu mai funcționa”, a spus Victor Negrescu, potrivit stiripesurse.ro.

A fost întors din drum după 45 de minute de zbor

Aeronava, care se afla deja la Dusseldorf, în momentul incidentului, a fost întoarsă din drum la doar 45 de minute de la decolare. 

Din fericire, toți pasagerii au ajuns în siguranță pe aeroportul din Amsterdam, urmând să plece către București cu o altă cursă.

Citește și: Clipe de panică într-un avion care se îndrepta spre România. A fost întors din drum după 45 de minute de zbor

Unul dintre călători a reușit să pună o poză pe rețelele de socializare cu segmentul de avion care a avut probleme.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Incidentul aviatic a avut loc în aceeași zi în care mai mulți oficialii ministeriali au fost uciși, miercuri, în apropiere de Kiev.

 

×
Subiecte în articol: victor negrescu Amsterdam București KLM
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close