Antena 3 CNN Actualitate Europol, reacţie în cazul ministrului care a chemat Poliţia la raport pentru fiul său: "Este atât de simplu. Dai un telefon şi ai la picioare toţi şefii"

Europol, reacţie în cazul ministrului care a chemat Poliţia la raport pentru fiul său: "Este atât de simplu. Dai un telefon şi ai la picioare toţi şefii"

Cosmin Andreica, preşedintele Sindicatului Europol, a comentat cazul demnitarului care i-a certat pe şefii poliţiei Vrancea pentru că fiul său a fost oprit de mai multe ori în trafic de agenţii de circulaţie.

Europol, reacţie în cazul ministrului care a chemat Poliţia la raport pentru fiul său: "Este atât de simplu. Dai un telefon şi ai la picioare toţi şefii"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    29 Noi 2021   •   18:18

Revoltă în rândul poliţiştilor după ce deputatul Ion Ștefan i-a certat pe şefii poliţiei Vrancea pentru că fiul său a fost oprit de mai multe ori în trafic de agenţii de circulaţie. Mai mult, acesta ar fi convocat o întâlnire în biroul prefectului judeţului Vrancea cu şefii poliţiei pentru a-i mustra.

„Este atât de simplu. Dai un telefon şi ai la picioarele tale şefii poliţiei pe care cel mai probabil tot tu i-ai girat ca să ocupe acele funcţii. Dacă cetățeanul de rând stă frumos şi se înscrie la audiență, așteaptă să vadă dacă pe perioada pandemiei inspectorul şef sau şefii din poliței acceptă sau nu acceptă să se expună pentru a discuta cu cetățeanul, iată că în cazul de faţă domnul Ștefan a fost rănit în orgoliul său şi în orgoliul fiului său pentru faptul că a fost oprit de poliţie ca orice alt cetăţean şi i-a convocat pe şefii poliţiei în biroul prefectului.

Europol acuză lipsa de reacţie a ministrului Lucian Bode

De asemenea, lipsa de reacţie ministrului Bode, care dacă pentru porcii zburători de la Giurgiu a reacţionat imediat la câteva ore şi a dispus cercetarea disciplinară a 5 agenţi de poliţie care, atenție, nici măcar nu au semnat acele rapoarte nu au fost înregistrați, nu au produs niciun fel de consecințe, a fost o glumă banală. Dacă în acel caz i-a zburat vedem că în acest caz e nevoie de anchete.

La acest moment colegii noștri nu știm să fi fost interceptați de către şefii lor la acestă situaţie. Înțelegem că a fost o plângere din partea domnului deputat Ștefan care s-a plâns prefectului care tot cu girul lui l-a numit în Vrancea şi evident i-a cerut în calitate de Preşedinte a Autorităţii Teritorială de Ordine Publică a acelui atop în care prefectul este preşedintele comisiei i-a chemat la ordin pe șeful Poliţiei municipiului Vrancea şi pe inspectorul şef pentru a da explicații cu privire la motivele şi evident pentru a-i intimida şi pentru ca la rândul lor să le ceară poliţiştilor din stradă să nu îi oprească fiul care circulă cu o anumită maşină. Așteptam cu mare interes să vedem pe cine mai zboară domnul Bode", a spus Cosmin Andreica la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Europol cosmin andreica Ion Stefan
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close