Antena 3 CNN Actualitate Evenimentele de tip drive-in rămân interzise și în perioada stării de alertă

Evenimentele de tip drive-in rămân interzise și în perioada stării de alertă

În Hotărârea privind starea de alertă, adoptată luni, Guvernul interzice activităţile culturale, artistice și sportive în spaţii închise, dar şi organizarea de concerte sau alte tipuri de întruniri de divertisment în spaţii deschise, inclusiv a celor de tipul drive-in. Decizia i-a luat prin surprindere pe cineaști și pe mai multe vedete care se pregăteau intens pentru astfel de evenimente.

Evenimentele de tip drive-in rămân interzise și în perioada stării de alertă
18 Mai 2020   •   22:23

„Pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2, sunt interzise organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri în spaţii deschise, inclusiv a celor de tipul drive-in, precum şi a întrunirilor de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, sportive sau de divertisment în spaţii închise”, se arată în document.

Decizia i-a luat prin surprindere pe cineaști și pe mai multe vedete care se pregăteau intens pentru astfel de evenimente.

Guvernul a precizat că efectuat modificări în hotărârea privind declararea stării de alertă, față de cum a fost aceasta inițiată.

De exemplu a fost modificat numărul maxim de persoane admise la evenimentele private. În perioada stării de alertă, nu vor putea participa mai mult de 8 persoane, deși inițial erau prevăzute 16 persoane. De asemenea, pentru deplasarea la serviciu în afara localităţii, poate fi folosită adeverinţa de la angajator sau legitimaţia de serviciu.

×
Subiecte în articol: drive-in stare de alerta
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close