Antena 3 CNN Actualitate Excavatorul de pe un trailer a agăţat o pasarelă, la Câmpia Turzii: O femeie a murit

Excavatorul de pe un trailer a agăţat o pasarelă, la Câmpia Turzii: O femeie a murit

Excavatorul de pe un trailer a agăţat o pasarelă, la Câmpia Turzii: O femeie a murit
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Ian 2011   •   19:46

Nepăsarea unui şofer i-a adus moartea unei femei de 67 de ani din judeţul Cluj. Excavatorul pe care îl transporta cu un trailer a agăţat pasarela de cale ferată. Totul s-a întâmplat la Câmpia Turzii, când femeia mergea la cumpărături. O bucată din structura pasarelei s-a desprins şi a căzut peste ea. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Bărbatul din imaginile de mai jos este şoferul care a încercat miercuri să treacă pe sub un pod feroviar cu un trailer pe care transporta un excavator.

“Trailerul care transporta un excavator nu a respectat semnificaţia indicatorului "gabarit depăşit la înălţime", respectiv mai mult de 5 metri înalţime”, a declarat comisarul şef Valer Moldovan, şeful poliţiei Minicipiului Turda.

Cum întregul utilaj era mai înalt de 5 metri, impactul a fost inevitabil. “Braţul cu cupa excavatorului a lovit pasajul de cale ferată, a dizlocat structura pasajului”, a spus comisarul şef Valer Moldovan.

 


În urma impactului bucăţi din rezistenţa podului s-au desprins şi au căzut peste o femeie care în acel moment trecea pe sub pod. Femeia de 67 de ani nu a mai avut nicio şansă. Bolovanul i-a strivit toracele, iar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Traficul rutier pe DN1-E60 a fost blocat mai bine de patru ore, iar pe calea ferată s-a circulat pe un singur fir. Şoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă. În vara lui 2008, la Tâncăbeşti, a avut loc un accident cu un scenariu asemănător. O basculantă a lovit o pasarelă de câteva tune care s-a prăbuşit peste două maşini. Două persoane au murit după accident, iar şoferul a primit trei ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: excavator pod Campia Turzii cale ferata
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close