Antena 3 CNN Actualitate Exces de Putere: Afacerea "portbagajul" - versiunea Băsescu

Exces de Putere: Afacerea "portbagajul" - versiunea Băsescu

Exces de Putere: Afacerea "portbagajul" - versiunea Băsescu
19 Iun 2015   •   21:55

Bogdan Ionescu, aşa cum se numeşte în realitate Syda, soţul mezinei fostului preşedinte Traian Băsescu, a făcut zilele trecute o incursiune de afaceri în centrul Capitalei, alături de un alt bărbat.

Soţul Elenei Băsescu are probleme cu lichidităţile, aşa că a apelat la o soluţie minune. Cum de bănci sau de diverse alte conturi nu se poate atinge,din cauza problemelor cu justiţia, Syda a folosit o soluţie mai  puţin "ortodoxă".

Bogdan Ionescu a apelat la o casă de amanet. Bărbatul care îl însoţea a ieşit de acolo cu o chitanţă în mână, iar acesta şi Syda s-au certat câteva secunde în mijlocul străzii, probabil pentru că soţul Elenei Băsescu nu era mulţumit de suma încasată pe un bun de valoare lăsat la amanet. Mai departe, cei doi s-au dus câteva sute de metri mai departe, pe bulevard, unde a avut loc o tranzacţie "suspectă".

Dintr-un Logan parca, în care se afla un cetăţean mai în vârstă, cel mai probabil "custodele", amicul lui Bogdan Ionescu. El a scos, din portbagaj un tablou, pe care l-a băgat în portbagajul maşinii soţului Elenei Băsescu.

De pe bancheta din spate a Loganului, Syda a mai luat o geantă pe care a lasat-o pe bancheta din spate a limuzinei.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close